IBOIJFiber heeft niets met JML te maken

De afgelopen weken is er wat verwarring ontstaan door aanbiedingen die op het bedrijventerrein worden verspreid door de firma JML uit Doetinchem. In tegenstelling tot wat enkele ondernemers dachten heeft dit niets met het IBOIJFiber collectief te maken, sterker nog IBOIJFiber distantieert zich volledig van enige betrokkenheid met JML of diens zakelijke partners. De oplossing zoals geboden door JML is niet te vergelijken met de kwalitatieve eigen beheer oplossing zoals collectief aangeboden door IBOIJFiber. Deelnemers aan het IBOIJFiber glasvezel initiatief zijn mede eigenaar van de cooperatie die het glasvezelnetwerk aanlegt en bezit, krijgen glasvezel zonder winstoogmerk (tegen kostprijs), weten zeker dat in de toekomst bij meer deelname de maandprijs zal dalen en kunnen transparant upgraden naar een hogere bandbreedte. Mocht u zelf zijn benaderd door JML en vragen hebben over het verschil tussen hun oplossing en die van IBOIJFiber, aarzel dan niet om contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wij leggen u de verschillen graag uit.

 

De IBOIJFiber stuurgroep

 

IBOIJ Fiber: Van, voor & door ondernemers

Klaar voor de toekomst met een IBOIJ Fiber glasvezel aansluiting.Doe ook mee en meld u hier direct aan voor IBOIJ Fiber.

Bekijk hier wie er al meedoet

IBOIJ Fiber op Social Media

https://ee.itk.ac.id/data/
https://inter.siam.edu/slot-gacor/ https://petit-cycliste.com/slot-deposit-pulsa/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/rtp-live/ https://www.fap.mil.pe/toto-macau/ https://heylink.me/slot-demo.gratis/ https://redoriente.net/slot-gacor/